Installatiebedrijf Pot, Slochteren

Installatiebedrijf Pot
Hoofdweg 87
9621 AD Slochteren
Groningen
Neem vandaag contact op
geactualiseerd 5 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
02033834

Beschrijving

Pot Slochteren is een breed technisch bedrijf dat zich, gedurende de jaren, heeft gespecialiseerd in de verkoop en installatie van elektra en elektronica, de installatie en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en het aanleggen van dakgoten.
Onze monteurs komen vrijblijvend bij uw thuis voor advies en assistentie. Daarnaast staat de deur van onze winkel altijd voor u open.

Centrale verwarming
Aanleg én onderhoud
Voor ieder pand en iedere woning de juiste verwarming, afgestemd op de behoefte van de gebruiker. Dat is onze missie van Pot Slochteren. Van ketel tot radiatoren, van convectoren tot vloer- en wandverwarming. Uiteraard staan we ook voor uw klaar voor het jaarlijks onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie.

Wij werken voor de zakelijke en particuliere markt. Als breed installatiebedrijf werken we met diverse merken en formaten ketels zodat we u altijd kunnen voorzien van een ketel die bij u past.
Om de mogelijkheden door te spreken komen we graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Op basis van dat gesprek bieden wij u altijd een geheel vrijblijvende offerte.

Omdat we graag willen dat uw warmte-installatie optimaal blijft werken, verzorgen wij ook het jaarlijkse onderhoud van uw cv-ketel. Goed onderhoud voorkomt energieverlies en verzekert veilig en warm wonen. Voor noodgevallen zijn onze installateurs 24 uur per dag bereikbaar.

Sanitair
Van kraan tot volledige badkamer
Pot Slochteren gaat altijd verder dan u verwacht. Als installatiebedrijf staan we niet alleen in voor de juiste verwarmingsinstallatie, we verzorgen ook de volledige nieuwe inrichting of renovatie van uw badkamer of het toilet. Van waterkraan tot badkamermeubelen. Van mooie tegels tot deskundig advies.

Als installatiebedrijf kijken we tegelijkertijd verder dan het uiterlijk. Als geen ander weten we hoe belangrijk de locatie van waterleidingen is. Optimaal watertransport verzekert u van de juiste temperatuur en voorkomt het ontstaan van bacteriën.


Trefwoorden:
Architect, Ontwerp, Particulier, Reparatie, Bedrijven, Begane Grond, Renovatie, Nieuwbouw, Sanitair, Verlichting, Bezorgservice, Water, Gas, Centrale Verwarming, Elektra, Ventilatie, Cv Installatie, Installatiebedrijf, Dakgoten, Storingsdienst, Dakwerken, Koeling, Vervanging, Elektrische Installatie, 24 Uurs Service, Onderhoud en Reparatie, Cv Onderhoud, Adviesgroep
Categorieën
Architecten
Beschikbare betalingsmethoden
 • Maestro
  Maestro
Installatiebedrijf Pot zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Installatiebedrijf Pot!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. ZUIDERWEG 2
  9621 BL  Slochteren
 2. KAMPENSLAAN 6
  9626 TE  Schildwolde
 3. HOOFDWEG 156
  9626 AK  Schildwolde
 4. Siepweg 5
  9611 TJ  Sappemeer
 5. EIKENLAAN 62
  9615 AS  Kolham
 6. ZANDELAAN 13
  9628 TL  Siddeburen
 7. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken